Кои сме ние


 

Авто Тест 2000“ е един от първите пунктове за извършване на периодични и годишни технически прегледи на МПС на територията на Бургас и околността.

Проходили през 2000 г. и натрупали значителен опит с времето, днес ние от "Авто Тест 2000" заявяваме с гордост, че сме доказани лидери в областта. Нашите специалисти ценят доверието и лоялността Ви. Техен приоритет е да Ви предоставят качествено и бързо обслужване, гарнирано с усмивки и професионализъм.

В базата си на ул. "Одрин" №53 разполагаме с 3 линии за извършване на годишни технически прегледи, както и 3 клетки за ремонт и поддръжка на леки и лекотоварни автомобили

За да Ви осигурим максимален комфорт, създадохме и платформа за онлайн резервации, където предварително можете да запазите удобен за Вас час. Гарантираме Ви, че техническият преглед ще бъде осъществен според заявката Ви.

В "Авто Тест 2000" сме наясно, че Вашето превозно средство е един от най-важните Ви активи. Независимо от това дали е необходима техническа проверка, ремонт, обучение или просто консултация за най-доброто според нуждите на автомобила Ви, в "Авто Тест 2000" Вие можете да сте сигурни, че сте на правилното място. 

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ГТП